HURTIG LEVERING: 1-3 HVERDAGE

Om os

En brændende passion for en aktiv livsstil

Vi har et stort ønske om at inspirere så mange som muligt til et sundt og aktivt liv. Det gør vi ved at designe og udvikle træningstøj i den højeste kvalitet, som er til at betale.

I mere end 1 år, har vi afprøvet forskellige materialer og styles, for netop at udvikle det bedste træningstøj på markedet til prisen. Vi stræber hele tiden på at forbedre, og optimere vores produkter.

Netop det har vi inkorporeret i vores første kollektion af træningstøj – ”Athletic”. Den indeholder essentielt træningstøj i de bedste materialer, som sætter dig op til success.

HEMMELIGHEDEN BAG DET PERFEKTE TRÆNINGSTØJ

Flere faktorer kan spille ind, når de bedste materialer til netop din træning skal udvælges. Det kan eksempelvis være temperatur, vejrforhold, træningsform, mm.
Vi har nøje udvalgt 3 specifikke materialer. Det er kombinationen og sammensætningen af disse materialer, som giver din krop de bedste forudsætninger for at få det maksimale ud af et træningspas - Hvad end du er professionel eller træner i fritiden.
Herunder afslører vi hemmeligheden bag vores træningstøj.

EKSTREM STYRKE FRA POYLESTER

Polyester har nogle ekstremt slidstærke fibre, hvilket gør at tøj med dette materiale, ikke nødvendigvis skal skiftes ud så ofte som andet. Det er rynkeafvisende, hvilket vil sige det ikke krøller efter det er blevet vasket.

Polyester er ydermere et letvægtsmateriale, og samtidig sved-transporterende. Dette sikrer både at kroppen holdes afkølet og ikke klistrer sig til kroppen, når man sveder i forbindelse med træning, men også at den forbliver let og bevægelig. Yderligere kan det nævnes, at polyester er et af de bedste materialer til at beskytte mod UV stråler, da det tætsyede materiale gør at solen ikke trænger igennem til kroppen.

BEVÆGELIGEHEDEN FRA SPANDEX

Vi har brugt spandex til at tilføre elasticitet til tøjet som øger bevægeligheden. Faktisk har spandex egenskaben af kunne strække sig op til 6 gange sin normale længde. Det er en rigtig attraktiv feature til sportstøj, hvor kroppen flyttes hurtigt, og i forskellige stillinger. Netop dette er med til at sikre, at det er muligt, med den høje grad af bevægelighed som spandex medfører.

Herudover holder spandex fugt ude, hvilket sikrer at kroppen forbliver afkølet og åndbar. I forlængelse af dette tørrer det også hurtigt, ved eksempelvis regn, eller træning i varmere grader, hvor sveden ikke kan undgås.

QUICK-DRYING ELEMENT FRA NYLON

Nylon er det sidste af de 3 materialer via har udvalgt til vores kollektion. Ligesom spandex, er dette også et elastisk materiale, som er med til at sikre bevægelsesfrihed og comfort.

Det er desuden quick-drying. Det betyder at selv når tøjet bliver svedigt eller vådt når det regner, vil det tørre hurtigt igen. Åndbarheden der er i nylon, gør at udendørs luft, eller den luft der dannes ved bevægelighed, kan trænge igennem til kroppen og holde den afkølet. Slutteligt kan nylon betegnes som et af de blødeste materialer, hvilket medfører en høj grad af comfort når man har tøj på af dette materiale.

Luk (esc)

Jule Udsalg

FÅ 20% FREM TIL JUL MED KODEN "JUL20"

SE VORES UDVALG

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Navigation

Kurv

Din kurv er tom.
Shop nu